Sürdürülebilir Arazi Yönetimi Çalışma Grubu üyesi Prof. Dr. Hayriye Eşbah Tunçay “İstanbul'da ve Ötesinde Su: Geçmiş, Bugün ve Gelecek” konferansında “Su krizi ve doğa tabanlı çözümler” konuşması ile yer aldı.

14 Mart 2023 tarihinde gerçekleşen “İstanbul'da ve Ötesinde Su: Geçmiş, Bugün ve Gelecek & Water in İstanbul and Beyond: Past, Present, Future” başlıklı konferans British Institute at Ankara, İTÜ, Northumbria University, ODTÜ, The University of Edinburg iş birliği ile gerçekleştirildi. Konferans İTÜ Taşkışla Kampüsünde yer alırken çevrimiçi platformda da paylaşıldı.

“İstanbul’da Su Altyapısı – Genel Yaklaşımlar” oturumunda “Su krizi ve doğa tabanlı çözümler” başlıklı konuşması ile Prof. Dr. Hayriye Eşbah Tunçay, SKA 6 ve SKA 11 ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Poster_Conference_20Feb-2

Resim1